"Мармалад" стартира третия си сезон с новия играч в отбора - Иво Аръков

Не го пропускайте на 24 септември от 15:00 часа по bTV

Реклама

Лятото свърши, но хубавото тепърва започва – на 24 септември от 15:00 часа стартира новият, трети сезон на „Мармалад” по bTV. Отборът се увеличава, при това много качествено - Иво Аръков влиза в играта, за да се присъедини към Радост Драганова и Митко Павлов в развлекателното уикенд предаване.

Ролята на Иво Аръков е важна – заедно с Радост той ще посреща гостите в студиото, ще рови надълбоко, за да измъкне всичките им тайни и да ги предизвиква по най-забавния начин. Забранени въпроси няма да има и всичко ще излезне наяве – при това напълно доброволно.

Митко остава в зоната, специално запазена за него – класацията „Топ 10”, в която подрежда родните ВИП-ове и отмерва всичките им постижения, гафове и изцепки.

Евгени Будинов се хвърля смело в нова рубрика, наречена “Още по-добре”. В нея лично той ще повтаря върховите постижения на най-добрите в различни сфери на живота, за да ни убеди, че може още по-добре от най-добрите.

Екипът на „Мармалад” гарантира на зрителите най-приятния следобед с най-популярните изпълнители, артисти и звезди в България – всяка събота от 15:00 до 17:00 часа по bTV.

Вижте гостуването на Радост и Иво в "Тази сутрин" тук: