Започнаха снимките на съботното забавление "Мармалад" по bTV

Гледайте от 15 ч. на 14 февруари

Реклама

Димитър Павлов и Радост Драганова започнаха снимките на забавленията, които подготвят за зрителите на bTV в "Мармалад" от 14 февруари в 15:00 часа. В интерактивното студио двамата водещи ще посрещат звездните си гости и ще ги подлагат на всевъзможни изпитания – от игри и спортни тренировки, до спонтанна проверка на знанията им относно светския живот и последните тенденции в модата.

Радост и Митко обединяват усилия със стилистите Августина Маркова –Тути и Добромир Киряков, интериорният дизайнер Александър Ковачев и "летящата клюка" Персиян, за да забъркат час и половина "Мармалад" за разтоварване и забавление с любопитни, полезни и актуални новини.

С много чувство за хумор те ще накарат популярни личности с удоволствие да признаят интимни подробности за живота си. Така например зрителите на bTV ще разберат какво е да имаш прасе за домашен любимец, колко близки могат да бъдат Дичо и 100 кила, както и какъв риск може да поеме светски репортер, за да изкара на светло навиците на известните спортисти.