„Наистина любов” е телевизионен проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н.

Реклама

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ >>

„Наистина любов” е най-новото шоу, което ще стартира тази пролет в ефира на bTV. Негов водещ ще бъде Миро, а продуцент на предаването, което ще се излъчва в прайм-тайма на медиата е "Хърбър айланд рекърдс".

„Наистина любов” е телевизионен проект, който дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг(а), гадже и т.н.  Предаването е по лиценз на световното шоу All you need is love, собственост на Ендемол, реализиран е в над 20 страни по света, сред които Холандия, САЩ, Белгия, Финландия, Италия, Португалия, Великобритания, Испания, Аржентина, Швеция, Турция, Мексико, Полша.


“Наистина любов” е телевизионно шоу за най-силната емоция, която човек може да изпита – любов. Шоуто проследява в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления. Ще видим как любовта триумфира над нещастията, ще опознаем същността на безусловната обич и ще видим какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването ще отдадем почит на чувството, което крепи човешкото  съществуване.

Какво ще направиш в името на любовта? Ще предложиш ли брак на човека, когото обичаш пред хиляди хора? Би ли поел риска да ти откажат и да предложиш на бившия си да да остави годеника/годеницата си и да се върне при теб? Какво ще направиш ако откриеш, че ти изневеряват? Предаването ще се опита да отговори на всички тези въпроси. Ще видите емоционални събирания, екстравагантни срещи и грандиозни предложения за брак. Ще станем свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност.

„Наистина любов” иска да знае колко далеч би стигнал човек в името на любовта. Падаш си по някого, но те е страх да си признаеш, искаш да се събереш с първата си любов, разкриваш дълбокопазена тайна за най-добрия си приятел…

Екип

Продуцент:
Изпълнителни
продуценти:
Водещ:

BTV Media Group

Harbour Island Records
Даниел Ризов
Юрий Коцев

Миро

Режисьор:Редактори:Координатор:

Иван Шадов

 

Мария Касимова
Влади Фиданова
Диана Хаджийска
Христина Динкова-Хрупи
Мая Наскова
Наталия Симеонова

 

Светозара Йорданова

Асистент режисьор:Отговорен оператор:Оператори:

Мария Шадова

Борислав Стоянов

Силвио Силвионов
Николай Стефанов
Веселин Силвионов

Оператор кран:Фарт:Стедикам:

Стефан Желанков

Мартин Коцев

Иван Иванов

Технически организатор:Монтаж:Втори режисьор:

Цветан Велков

Иван Гвоздев
Антония Ангелова
Стоян Велинов
Димо Петков

 

Любомир Печев

Стоян Велинов

Транспорт:Прически:Грим:

Костадин Мирчев
Николай Янков

Ива Славкова

Свилена Колева

Връзки с обществеността:Бранд мениджър:
Делегиран продуцент
за bTV:

Галина Джорева

Мария Лазарова

Диана Кръстева