Даниел Пеев: С Иво Аръков се преоткрихме като екранна двойка

Иво Аръков и Даниел Пеев са специални гости в "Папараци"

Реклама

Специални гости в "Папараци" днес са звездите на новия сериал на bTV "Съни бийч" - Иво Аръков и Даниел Пеев.

"Това е една толкова богата атмосфера. Дори ни е жал, че ние не снимаме сериал извън сериала, защото всичко, което е като съдържание извън снимачната площадка, е също толкова интересно и толкова приятно като тема", каза актьорът Иво Аръков.

"В работата си се преоткрихме с Иво Аръков като екранна двойка. Много е приятно да видиш кадърни хора, които си усещат чувството за хумор, които имат усет за тази работа. Адски приятно е да се работи и се чувстваш свободен да правиш тази работа", каза Даниел Пеев.

"Съни бийч" е сериал за група приятели, които са сезонни работници. Вече няколко години са в този курортен комплекс. "Съни бийч" разказва за техните истории и как през личния хаос и личното търсене на самия себе си, в това какво правят с живота си, ние виждаме самия курорт. Става много приятна метафора върху хаоса, който цари в Слънчев бряг и самия хаос, който цари във всеки един от нас. Изправяме се пред своята собствена съдба - какво правим оттук нататък, какви искаме да бъдем, да намерим себе си и да намерим центъра", поясни Иво Аръков.

Вижте във видеото какво още разказаха Иво Аръков и Даниел Пеев за участието си в "Съни бийч".