Джена и Наско: Всеки ден за нас е любов

"Тази година празнуваме 5 години, откакто се запознахме"

Реклама

Днес специални гости в "Папараци" са Джена и Наско.

"Тази година празнуваме 5 години, откакто се запознахме, и 4 години от нашата сватба", каза Джена.

"Не знам кога е празникът на влюбените, понеже всеки ден го празнувам, всеки ден съм влюбен, от сутринта се влюбвам в нея и така, докато заспя", заяви Наско.

За малкия им син Джена сподели: "Ние държим да сме заедно. Аз, лично, държа да го гледаме колкото се може максимално. Намалихме участията, за да може да го гледаме повече, да споделяме заедно времето си и най-вече той да расте до мама и тате, защото всяко едно дете има нужда от мама и от тате. Той не ни пуска никъде. Откакто се осъзнал застава на вратата и започва да ни разпитва - кой къде отива, защо отива, него кой ще го гледа и държи да е с нас."

"Вечерно време, когато не сме на работа и сме си вкъщи, и сме си легнали двамата с нея, той си е на неговото легло, идва при нас, гушка ни двамата и казва: "Тати, цункайте се", допълни Наско.

"Аз уважавам моите родители и цял живот ще ги уважавам. Спекулации не искам да има, защото аз ги уважавам и ги обичам. Както при всяко семейство, имахме своите разминавания, но всичко е дошло на мястото си. Разумните хора винаги трябва да намират начин да комуникират и да стигат до любовта и обичта", отговори Джена на новините в интернет пространството, че по коледните празници е спряла да поддържа връзка със семейството си.

Вижте във видеото целия разговор.