Емилия: След раздялата с Коко мечтая за спокойствие и очаквам идеалната любов, в която вярвам

Наистина ли се е разделила известната двойка и за какво мечтае сега Емилия?

Емилия: След раздялата с Коко мечтая за спокойствие и очаквам идеалната любов, в която вярвам

Реклама

Как ще коментираш слуховете за твоя личен живот.
Да, наистина се разделихме с Коко Динев. Просто един ден се скарахме за някакви битовизми. Като цяло сме в добри отношения и се грижим за децата си. В момента се чувствам много добре.

В предишното ни интервю ти спомена, че си прощавала грешки на Коко Динев. Намекна дори за изневяра. Сега по-сериозно ли е положението?
Изобщо не става въпрос за изневяра. Не искам да конкретизирам, защото нещата са много. Получиха се натрупвания. Толкова много години сме заедно, познаваме се толкова добре, че не знам дали някога можем да се разделим напълно.

Възможно ли е да се съберете отново?
(замисля се) Нищо не мога да кажа. Не знам.

Преосмисляш ли живота си?
Да, искам да бъда щастлива. Това е единствената ми цел.

Какво не ти достига на този етап?
Може би това, че не сме един за друг, но се обичаме. На различни полюси сме. Аз съм си селско момиче, той е градско момче (смее се)... Много ми е болно, когато чуя жени да разсъждават така: Когато родиш на някой богаташ две деца, той няма да те остави. Какви са тези глупости? Когато двама души не се чувстват щастливи, няма драма. Ще продължим да си гледаме децата. Сега се питаме дали има смисъл да останем заедно, защото и двамата сме млади. Няма какво да си кривим душите, всеки има бъдеще пред себе си. Може би съм помъдряла и приемам нещата по друг начин.

Преодоля ли болката от раздялата?
Минахме влюбването, свалките, минали сме през предателства, през всички етапи на една връзка и не знам какво е останало. Не съм загубила вяра в любовта. Вярвам, че човек може да намери половинката си. Да знаеш, че някой мисли за теб. Ако имаш проблем, да можеш да звъннеш на някого. Един ден ще постигна тези неща.