Галена: С Преслава нямам лична комуникация, само професионална

Мисли ли певицата за трето дете и какви са отношенията й с Ахмед Доган?

Реклама

Галена даде първото си тв интервю от близо две години.

Големият ти син Стефан имаше скоро рожден ден. Как празнувахте?
С голямо тематично парти като темата бе футбол... При раждането си той беше 25 дни в кувьоз. След втората седмица го извадиха само за пет минути, за да го прегърна. Беше голяма драма за нас, но всичко отмина. При раждането на Александър всичко беше нормално... Най-милият ми момент е, когато двамата се гушкат и си играят.

Всички ми помагат за децата, имаме и гледачка, която е близка на семейството. Малко съжалявам, че толкова рано се върнах към професионалните си ангажименти, защото това са моменти, които не се повтарят. От друга страна пък обичам работата си. Мисля, че един ден децата ще ме разберат.

Не се занимавам с интриги. Напоследък има спекулации колко зле съм изглеждала, колко точно съм дебела след раждането и т.н. Все пак не отивам на участие, за да позирам, не съм манекенка.

Разкажи ни за своето детство.
От малка съм самостоятелна. Трето дете съм и родителите нямаха много време за нас. Игрите ни бяха други, не като на сегашните деца. Радвам се, че Стефан гостува на родителите ми в Смядово и му харесва там.

Благодаря на съдбата, че Галин е баща на децата ми. Няма по-грижовен баща от него.

Мечтаеш ли за трето дете, за момиченце?
Галин повече си мечтае за момиче (смее се). На този етап не. Стресът е много голям. Имах малко здравословни проблеми по време на бременността и не беше много леко.

В началото на кариерата ти не си била богата, живяла си в квартира без пердета. Сещаш ли се за тези години?
Да, човек трябва да се сеща постоянно за тези моменти, за да оцени всичко, което има сега. Случвало се е да имам пари за бензин само в едната посока. Постигнала съм всичко с много работа, така че днес мога да си позволя и три ката пердета да имам вкъщи (смее се). 

Ахмед Доган те споменава в своите речи, дава те за пример. Откога се познавате?
От доста години пея за партията и на негови лични празници. В онази реч вероятно ме спомена, защото бях на три метра срещу него. Винаги съм се възхищавала на начина, по който той говори на своите хора.

Откога не сте се чували с Преслава?
Скоро имахме професионална комуникация. Темата за конфликта между нас е преекспонирана. Нямаме лична комуникация. Скоро ще имаме съвместен концерт и това не е никакъв проблем. Всяка от нас двете има версия за конфликта, г-н Димитров има трета. Ще запазя моята версия за себе си. Нашето приятелство е от 15 години, нормално е да има кризи.

Защо не се появи да получиш наградата си, за която се твърди, че е в основата на конфликта?
Исках да покажа, че за мен наградите не са важни. Аз имам две награди и те са вкъщи. Всяка сутрин се събуждам до тях.

Фики ти предложи да станеш кума на сватбата му.
Всъщност аз избрах булката му (смее се). Бяхме с него на участие в Белгия. По време на почивката хората дойдоха за автографи. Казах му „Я виж това момиче с голото пъпче колко е симпатично”.

Къде ще бъде сватбата?
Още никой не ни е канил със сладка ракия (смее се), но се надявам да им кумуваме.