Кои са най-звездните бебета този сезон?

Вижте хрониката на щастливите родители във видеото

Кои са най-звездните бебета този сезон?

Реклама

На 28 декември миналата година, първи крак повлече Венци Венц. Део също стана баща за втори път на 14 февруари, а съпругата му Мариана сама съобщи благата вест в социалните мрежи. На 22 януари стана ясно, че баща е станал и Орлин Павлов. Месеци преди това се мълвеше, че в живота му има нова любов, никой обаче не знаеше със сигурност за нея, нито пък за предстоящото щастливо събитие.

Две дами нямаха никаква необходимост да крият радостта от бъдещото майчинство. Като посланици на мисията на ДНК, певицата Поли Генова и ТВ водещата Петя Дикова, показаха, че да станеш родител не означава да жертваш предишния си живот, а това е ново вдъхновение. Точно такова, каквото откри и основателят и председател на ДНК Андрей Арнаудов след раждането на сина му Васил преди една година.

Със същата радост и големи вълнения са изпълнени и семейство Петканови. Алекс и Дани не просто са горди родители на малкия Габриел, а го превърнаха в Инстаграм звезда в деня на раждането му и в момента той е най-следваното бебе в мрежата. Актрисата Мона Гочев също споделя радостта си във фейсбук и всеки ден пуска поне по един пост за малкия Никола.