Кристина Димитрова: Ние сме подвластни на любовта

Орлин Горанов и Кристина Димитрова гостуват на Кристина Патрашкова

Кристина Димитрова: Ние сме подвластни на любовта

Реклама

През това лято Орлин Горанов прави турне по случай своята 60-та годишнина. В „Орлин Горанов и приятелки” участват Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Мариана Попова и Тони Димитрова.

Запазват ли ви все още в хотелите обща стая? Има ли хора, които още мислят, че сте гаджета?
Орлин Горанов: Да, често се случва. Пък и така спестяваме пари (смях). Освен това ние с Криси сме роднини и имаме право да сме в една стая. Аз съм кум на първата й сватба с Иван Тенев, а също и кръстник на първото й дете.

Криси, ти все попадаш на ревниви мъже. Ревнуваха ли те от Орлин?
Всички мъже, с които съм имала сериозна връзка, веднага ги запознавах с Орлин. Те виждаха колко близки приятели сме с него. Немислимо е да има нещо по-интимно между нас.

Хората на изкуството рядко имат време за децата си. Изпитвате ли угризения, че сте пропуснали важни моменти от развитието на вашите деца?
Кристина Димитрова: Със сигурност. Когато те бяха малки, почти не се прибирах в София. Сега е моментът да благодаря на бабите, които много помагаха. Не можах да гушкам синовете си като малки и затова чакам с нетърпение внуци.
Орлин Горанов: Е, аз не адмирирам такова нещо, защото трябва да пея с баба (смях).

Орлине, ти си сочен за пример в гилдията с почти 30-годишен брак...
Благодаря на Валката (Валя Горанова – бел.ред.) за всичките години, в които ме е търпяла и е гледала сама дъщеря ни Жаки. Навремето бях на толкова дълги турнета, по два-три месеца, че като се прибера, дрехите и обувките, които съм й купил, вече не й ставаха.

Криси, коя е най-безумната ти любов? Чувала съм от майка ти, че това е връзката ти с футболиста Георги Димитров-Джеки?
Зависи от гледната точка. От гледна точка на проблеми – да. Но ако става дума за романтика и приятни изживявания, имам по-силни любови. Настоящата ми връзка с Васил е най-хармоничната до този момент.