Маги Бадер: Няколко месеца след нападението не говорех

"Нямам спомен баща ми да е присъствал на мой рожден ден. За мен това не е баща, това е само донор" - Мис Плеймейт 2016

Маги Бадер: Няколко месеца след нападението не говорех

Реклама

24-годишната Маги Бадер стана първата жена, спечелила титлата Мис Плеймейт, след като е родила. Ето какво сподели тя пред Кристина Патрашкова.

Когато си на 14, те нападат, за да ти вземат златното колие. Преодоля ли този ужас?
Случи се на прибиране от училище, беше тъмно и доста ме биха. Аз от дете имам говорен дефект, който тогава се засили. Няколко месеца не можех да говоря и пишех думите. Отне ми близо година, за да се справя със страха, да мога да си кажа името. Страхувах се от тъмното, вечер не излизах.

Рядко говориш за баща си, който напуска семейството ви доста рано.
Да, той е забравен в нашето семейство, не го коментираме, не ме интересува жив ли е. Аз и фамилията му не нося вече, не знам дали изобщо може да ме разпознае. Със сестра ми бяхме на 7-8 години, когато ни напусна, но той и преди това не е бил вкъщи. Нямам спомен да е присъствал на мой рожден ден. За мен това не е баща, това е само донор.

Вероятно майка ви е жертвала много неща, за да ви отгледа?
Да, тя нямаше личен живот, постоянно се грижеше за нас. Преди 12 години се роди сестра ни от втория ни баща. Едва тогава тя се успокои и започна да се грижи за себе си, стана по-мека, по-мила. Вторият ни баща, чиято фамилия нося, е ливанец. Има строителен бизнес в Ливан и сега живее основно там. Той ни отгледа, помня как ме носеше на ръце в „Пирогов” при първата операция. Тогава няколко дни ме боля корема, но аз криех. В един момент започнах да повръщам кръв. Оказа се спукан апендикс и перитонит.

Ти имаш пет коремни операции. Коя беше най-тежката?
Една сутрин, преди три години и половина, станах от леглото и паднах. Оказа се, че съм оплела всички черва. Това бе най-дългата операция и с най-бавно възстановяване.

Как обясняваш на сина си предизвикателните фотосесии, които снимаш?
Че това е работата на модела. Обясних му, че съм спечелила конкурс и вероятно ще ме разпознават на улицата.

Името на баща му все още ли е татуирано на ръката ти?
Да, разделихме се, но няма да махам татуса. С него живеехме като брат и сестра, но не се обичахме.

Има ли нов мъж в живота ти?
Да, но ще го запазя в тайна колкото може по-дълго, защото известността пречи.