Как да се пресече престъпният бизнес с отвличанията?

Върху този проблем събра кораж говорипублично похитеният преди време и освободен срещу откуп от 1 млн. лв. бизнесмен Стефко Колев

Реклама

Тази събота, 19 юли предаването ще се съсредоточи върху двата най-скандални сюжета от седмицата - огласеният доклад на ОЛАФ (службата за борба с евроизмамите) с тежки квалификации за някои от президентските спонсори и фиаското на родните спецслужби в случая с похищенията на Ангел Бончев и съпругата му Камелия.

По първата тема ще гостуват съдията от ВСС Иван Димов и независимият депутат Елеонора Николова с малко известни факти за съдбата на съдебните дела срещу пернишкия бизнесмен Людмил Стойков.

По болезнения въпрос "Как да се пресече престъпният бизнес с отвличанията?" събра кураж да говори публично похитеният преди време и освободен срещу откуп от 1 млн. лв. бизнесмен Стефко Колев. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще представи идеите си за драстични промени в НК, които да блокират кримигрупировките.

В зрителската рубрика "Хастар" ще се изяви земеделецът трето поколение Стефан Личев, председател на ЗНС, с личната си история за трудностите на фермерите, разчитащи на европари за бизнеса си.