Как властта да се справи със задръстванията по пътищата?

Тази събота, 3 май, в първата част на "Сеизмограф" ще гостуват депутатът от НДСВ Олимпи Кътев и Алекси Стратиев, началник на Направление "Пътна полиция"

Реклама

В рубриката "Ребром" те ще дадат съвети как властта да се справи със задръстванията по пътищата по време на празниците. Зрителите ще чуят коментарите на гостите за ремонтите по магистрала "Хемус”, организацията и действията на полицията.

Как България стана най-евтината туристическа дестинация в Европейския съюз и благоприятна за инвестиции във ваканционни жилища?

Защо все повече българи предпочитат да почиват в чужбина, а не у нас и как трябва да се намеси държавата в помощ на туризма – в рубриката "Контра" един срещу друг ще се изправят Поли Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм и Явор Куюмджиев, зам.-министър на икономиката и енергетиката.

В зрителската рубрика "Хастар" гост на Светла Петрова ще бъде седмокласничката Габриела Младенова от Перник, която ще сподели за проблемите и промените в изпитите след 7 клас.