Меглена Плугчиева за нарушенията в Пътния фонд

В зрителската рубрика "Хастар" Тодор Йосифов от София ще говори за липсата на елементарна инфраструктура в столичните квартали

Реклама

Тази събота, 21 юни в първата част на предаването гост на Светла Петрова ще бъде вицепремиерът по усвояването на европейските фондове Меглена Плугчиева. Тема на разговора ще бъдат нарушенията в Пътния фонд, установени от одита на KPMG, заради които са спрени 88 млн. евро за проекти по програмата ФАР.

Ще се коментира и докладът на България към Брюксел с мерките на правителството срещу корупцията и злоупотребите при усвояването на европарите, както и системата за строг контрол ЛОТАР, която ще следи как се харчат тези средства.

Добри или лоши за българското образование са резултатите от проведените зрелостни изпити? Защо най-слаби са оценките по "История и цивилизация", а най-високи - по чуждите езици? В рубриката "Контра" по тези и други въпроси ще дискутират Неда Кристанова, директор на Центъра за контрол и оценка на качеството на образованието и Кристиан Даскалов от общинския младежки съвет на Перник.

В зрителската рубрика "Хастар" Тодор Йосифов от София ще говори за липсата на елементарна инфраструктура в столичните квартали и последствията от това при проливни дъждове и други природни феномени