Още за шефските оставки в Агенция "Митници"

Тази събота, 31 май в рубриката "Контра": Какви са реалните цени за превоз на пътници с такси?

Реклама

В рубриката "Ребром" ще гостуват Николай Дешев и Румен Василев, следователи по някои от делата срещу Николай Методиев-Пилето, смятан за най-крупния контрабанден бос у нас след убийството на Косьо Димитров-Самоковеца. Повод са шефските оставки в Агенция "Митници", а тема на разговора ще бъдат трудностите в разследването на контрабандата и до каква степен те произтичат от митнически чадър над престъпните схеми.

Какви са реалните цени за превоз на пътници с такси, ще се намали ли акцизът върху горивата, ще има ли гражданско неподчинение на превозвачите? Това са темите на дискусията в рубриката "Контра" с участници   Яне Янков, председател на Федерацията на таксиметровите водачи в България, и Ивайло Павлов от съюз "Такси". Единият представлява нискотарифните, а другият- високотарифните компании за таксиметрови превози.

В  рубриката "Хастар" Светла Петрова е поканила Снежана Иванова от София, която е сред най-активните  зрители на предаването и е изразявала позиция по най-конфликтните от обсъжданите теми.