Размина ли се София на косъм от катастрофа?

Експлозията във военния склад край Челопечене в Софийското поле ще бъде предмет на обсъжданията в първата част на предаването "Сеизмограф" тази събота, 5 юли

Реклама

Експлозията във военния склад край Челопечене в Софийското поле ще бъде предмет на обсъжданията в първата част на предаването "Сеизмограф" тази събота, 5 юли.

Размина ли се София на косъм от катастрофа, как се справиха в извънредната ситуация институциите и какъв е мащабът на опасността, дремеща в складовете за боеприпаси – това са акцентите в рубриката "Ребром”.

Дискусията в "Контра" ще бъде между известния със своята безкомпромисност експерт Георги Касчиев, бивш председател на българския ядрен регулатор, и шефа на "Булатом" Богомил Манчев, съсобственик и мениджър на една от най-могъщите фирми в родната енергетика - "Риск инженеринг".

В зрителската рубрика "Хастар" гост на Светла Петрова ще бъде Зафирка Тончева от Стралджа. Тя ще огласи тревогата си заради обичайните за сезона и най-често безнаказани кражби на селскостопанска продукция от полето, извършвани обикновено от ромски групи.