След шамара от Брюксел

Тази събота, 26 юли предаването ще търси отговор на въпроса способни ли сме изобщо да играем по законите на еврообщността?

Реклама

В последното за сезона издание в центъра на  рубриката "Ребром" закономерно ще бъдат острите критики  в доклада на Еврокомисията за напредъка на България. В разговора "След шамара от Брюксел - способни ли сме изобщо да играем по законите на общността?" ще участват министърът на правосъдието Миглена Тачева (пряко от срещата на властта в Банско) и експертът по европейско право Атанас Семов.

Ще успеем ли да си върнем славата в  щангите след допинг скандала с родните тежкоатлети? На какво да се надяваме от предстоящите игри в Пекин? Запада ли неудържимо българският спорт? По тези въпроси в "Контра" дни преди олимпийския старт ще дискутира златната медалистка по стрелба от Сидни Мария Гроздева и старши треньорът на спрените от участие щангисти Пламен Аспарухов.

Този път в минутите на "Хастар" предстои запознанство с народния лечител от Хасково Божидар Митев, който ще разкаже как силата на мисълта може да пребори болестите.