След случая "Челопечене": Армията като далавера

Тази събота, 12 юли в "Ребром" ще гостува бившият зам.-началник на ГЩ ген. Румен Цоков, единственият, поел отговорността за взривовете край Челопечене

Реклама

Тази събота, 12 юли първите гости в предаването ще бъдат бившият зам.-началник на ГЩ на Българската армия ген. Румен Цоков, единственият, поел отговорността за взривовете край Челопечене с оставката си, и Николай Слатински, известен военен експерт и експрезидентски секретар по националната сигурност. Темата на разговора в рубриката "Ребром" е "Армията като далавера".

В дискусионната част "Контра" директорът на НЗОК д-р Румяна Тодорова и директорът на университетската болница и национален консултант по ендокринология проф. Събина Захариева ще спорят кой взриви общността на диабетиците – касата с новите критерии при лечението на болестта или лекарите, заради предполагаеми комерсиални интереси от вноса на точно определен вид лекарства.

В зрителската рубрика "Хастар" ще гостува Яна Коева от София, която е сред активните зрители на предаването и като дългогодишен работник в областта на здравеопазването се вълнува най-много от неуредиците в бранша.