Цветан Цветанов и Тотю Младенов гости в "Сеизмограф"

В "Хастар” Стилиян Иванов от Фондацията, подпомагаща жертви на тежки престъпления, ще предложи законови промени за финансово облекчаване пострадалите семейства

Реклама

Тази събота, часове след поредния полицейски протест, в предаването ще гостува вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.  Освен недоволството на подчинените си той ще коментира и  обтегнатите отношения с ВСС, ходовете на кабинета срещу кризата и в частност предложението на Симеон Дянков служителите на МВР да плащат сами здравните си осигуровки.

В "Контра” министърът на труда Тотю Младенов ще отговаря на зрителски въпроси – ще се вдигне ли пенсионната възраст; може ли безработните да бъдат освободени от данък „здраве”; какво да правят самоосигуряващите се, които нямат доход;  ще спрат ли да се бавят детските. Младенов ще обясни още как антикризисните мерки ще засегнат социалната област.

В зрителската рубрика "Хастар” Стилиян Иванов от Фондацията, подпомагаща жертви на тежки престъпления, ще предложи законови промени, които да облекчават финансово  пострадалите семейства!