Актьорът Михаил Билалов гостува на своя рожден ден

Рожденикът разказа за колекционерската си страст към редките и старинни книги, както и за настоящите френски комедии, които превежда и поставя

Реклама

В предаването гастролира актьорът Михаил Билалов - магнетичният злодей на българското кино, за да отпразнува своя рожден ден, в пряка връзка от заведение на плажа в Бургас.

По повод празника Николаос реши да върне Билалов в началото на кариерата му, излъчвайки кадри от ролята му на Заека Стоянчо в детски сериал в рубриката „Лека нощ, деца“ през 1994 година. Това стана повод за разговор за житейския път на актьора. Рожденикът разказа за следването си по Ландшафт дизайн във Франция, за дъщерите си, за колекционерската си страст към редките и старинни книги, както и за настоящите френски комедии, които превежда и поставя в тандем със своя приятел Николай Урумов.

Снимка: Олег Попов

Сред темите бе и последната голяма роля на Билалов като водещ на една от най-популярните телевизионни игри за знания. За радост на мнозина участници, отпаднали на въпросите в играта, Николаос върна Билалов още по-назад във времето, преди 40 години, в Класическата гимназия, със забавен тест по старогръцки език.