Азис: Никога не съм искал да бъда певец

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" за първи път бяха показани кадри от скандалния клип на Азис към парчето „Who cares“

Реклама

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" за първи път бяха показани кадри от скандалния клип на Азис към парчето „Who cares“. 

В клипа се виждат горещи сцени на Азис и един от най-известните порно актьори в света – Алек Мартен. Азис не призна какви са взаимоотношенията му с мачото, но пък пусна видео изненада към водещия, в която Алек Мартен се заканва на Николаос „да не бъде лош с приятеля му Азис, защото той може да стане“.

Николаос каза, че не познава Мартен, а Азис го контрира със закачка „ами сигурно защото не гледаш гей порно“. След въпрос „Би ли се снимал в продукция на Алек Мартен?“, Азис само се засмя многозначително.

Поп-фолк изпълнителят не уточни как и колко време са снимали горещите кадри със порноактьора, но сподели, че горещото видео е снимано няколко дни при минусови температури и най- мъжки се е държала Светлана Гущерова, която също участва в клипа.

В началото на шоуто Азис сподели, че се чувства притеснен, защото от много отдавна не участва в телевизионни предавания. Нико остана изненадан, че точно той и шоуто му могат да притеснят Азис. След първоначалната свенливост, Азис се отпусна в провокации и се пошегува с водещия, че е виждал негови голи снимки.

В предаването беше показано видео, което Васил е разпространил в интернет. В него той споделя: "Аз съм циганин, роден съм в затвора, започнах работа на 10 и не съм образован".

В студиото Азис коментира, че с това кратко видео, което е направил, е искал да покаже на децата, че винаги, където и да си роден, има надежда.

Васил сподели, че никога не си е представял, че ще стане певец. Като малък искал да стане главен редактор на най- голямото модно списание в света "Вог".