Димитър Баненкин за спектакъла "Веселата карета"

В него той си партнира с Мая Бежанска, Тончо Токмакчиев, Фънки и други

Димитър Баненкин за спектакъла "Веселата карета"

Реклама

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е актьорът Димитър Баненкин. Феновете на театъра го познават от ролите, които е играл на сцената, зрителите на bTV пък го помнят като Марин Дочев от сериала "Скъпи наследници".

Снимка: Олег Попов

Едно от последните му превъплъщения е в спектакъла "Веселата карета" на хасковския театър, където си партнира с Мая Бежанска, Тончо Токмакчиев, Фънки и още други. Именно заради първите си стъпки на сцената в този спектакъл, Фънки направи едно много интересно видео послание към госта в Шоуто, като го нарече свой театрален баща.

Снимка: Олег Попов

Голяма част от живота си Димитър Баненкин прекарва в Германия, където започва като работник в селскостопанска градина. Доста професии сменя през годините, минава през сервитьорството, докато един ден вече е собственик на 7 заведения. Въпреки това, един ден взима решението да се прибере у дома и да се отдаде на това, което обича най-много – работата като актьор.

Снимка: Олег Попов

За да му припомни годините в Германия, Николаос подложи на необичайно изпитание госта. Двамата се впуснаха в състезание и премериха сили - кой е по-добрият сервитьор. Всичко изглежда много лесно, ако не броим електрическите импулси, с които и двамата трябваше да се преборят в стремежа си да бъдат перфектни.

Снимка: Олег Попов