Емилия сложи точка на слуховете, че се е разделила със съпруга си

Поводът, с който медиите "разведоха" Емилия, беше публикация на Жорж Башур в социалните мрежи

Реклама

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е "веселото момиче" на попфолка, неотразимата Емилия.

Снимка: Олег Попов

Попфолк изпълнителката отговори без притеснение на всички горещи въпроси, които напоследък се въртят за нея в жълтата преса. Емилия сложи точка на слуховете от последните дни, че се е разделила със съпруга си Жорж Башур. Поводът, с  който медиите "разведоха" Емилия, беше публикация на съпруга й в социалните мрежи, че "всяко нещо има начало и край". Емилия коментира, че Жорж никога не би постъпил по този начин. Емилия знае за какво се е отнасял постът на съпругът й, бил за нещо съвсем друго и много лично, за да го издаде в ефир.

В студиото тя показа, освен завидна визия, и чувството си за самоирония. Без притеснение и дори със смях, изпълнителката реагира, когато видя  своя снимка от първото  си участие през 1999 година. За да подсили ефектът от снимката, водещият също сложи руса перука, "за да се излагат заедно".  Емилия дори си спомни, че перуката си е купила сама, а модерният за времето си тоалет  бил купен от Италия от леля й.

Снимка: Олег Попов

Емилия, която тази година отбелязва 20 години от началото на кариерата си, не скри, че е минала през много и различни моменти. "Когато започвахме бяхме много млади, не знаехме в какво и как ще се развие попфолкът". Във видеопоздрав Камелия разказа, че помни Емилия още от времето, когато е била плахо момиченце, което е имала огромно притеснение преди концерт. Емилия пък призна, че Камелия макар и колега, е и истински приятел - единствената с която общува извън сцената.

Изпълнителката разказа и за новото си парче "Джале", с което оказва се тя изневери на попфолка, защото песента е с горещи латино ритми.

В края на участието си изпълнителката, която е завършила музикалното училище в "Широка лъка", изпя спиращата дъха народна песен "Зайди, слънце".

Снимка: Олег Попов