Христо Мутафчиев: Всеки си прави сам сметка какво избира - демокрация или тирания

Ако се съпротивляваш и искаш нещо толкова много, няма кой да ти отнеме свободата, каза още той

Реклама

Гост в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е Христо Мутафчиев.

В днешния ден имаме и повод да се гордеем - Мария Бакалова е номинирана за "Златен глобус". Георги Тошев успя да разговаря с нея минути, след като тя разбира тази вълнуваща новина.

"Чувствах се невероятно, изключително щастлива, шокирана, трепереща. Ние хората имаме една такава способност да си мечтаем, но никога нищо не знаеш, защото в последния момент може винаги нещо да се обърка. Когато това нещо се случва, дори не мога го асимилирам, че става реално. Два часа по-късно започвам да треперя и да осъзнавам, че става", сподели тя.

"Мога да кажа, че е попаднала на точното място, в точния момент, при точните хора, за да ѝ се случи всичко това", коментира Христо Мутафчиев.

"Разбирам Мария как се чувства, защото аз, лично за себе си, бях много близо да изпитам същото такова вълнение. Когато бяхме в шорт листата на "Оскар"-ите с филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" на Стефан Командарев, малко ни остана да влезем в тройката", сподели той.

В студиото Христо Мутафчиев сподели и за част от своите творчески изяви в момента: "Премиерата на "Плач на ангел" беше преди около половин месец. Стефан Цанев определя текста си като носталгия на човек, отчаян от свободата."

Вижте целия разговор във видеото.