Иван Юруков - артист до последния каприз

На 27 май излиза първия му пълнометражен игрален филм – „До последния каприз“, в който е режисьор и сценарист

Реклама

Гост в Шоуто на Николаос Цитиридис днес беше актьорът Иван Юруков. За него 24 май е светъл и хубав празник, който свързва с топли и шарени спомени от детството.

Последното му телевизионно превъплъщение е в ролята на Христо в сериала „Мен не ме мислете“. Образ, за който признава, че е постигнал изключително трудно, тъй като е много далечен от собствения му характер.

Артист е истинското определение за природата на Иван Юруков. Освен актьор, той е и режисьор, сценарист, художник и музикант. На 27 май излиза първия му пълнометражен игрален филм – „До последния каприз“, в който е режисьор и сценарист, само преди дни пък беше и премиерата на клипа към негова песен, която изпълниха в студиото с група „Терпентина“.

Любимата си песен „Пуста младост“ изпя в студиото певицата Деси Добрева. На 2 юни тя и още много музиканти и артисти ще се включат във фестивал на носията. Фестивалът има за идея откъсването на софиянци от забързания живот в столицата, като само за една вечер Борисовата градина се изпълни с богатите багри на нашите носии и магията на нестинарски и кукерски ритуали.