Иво Аръков и Даниел Пеев-Дънди за концерта #ПомогниОтВкъщи 2

Реклама

Следващите гости са много добра комбинация - и двамата са актьори. Единият играе гларус, другият - пиколо. Единият разбива женски сърца, другият разбива от смях. Слънчев бряг им е обща дестинация. Иво и Дънди за участието си в концерта #помогни от вкъщи 2. За забавните моменти около снимките на сериала "Съни бийч" и колко по-забавно звучи името на водещия на два диалекта. Гледайте във видеото!

В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, bTV Media Group и партньори ще обединят за пореден път едни от най-обичаните и популярни изпълнители у нас в една общозначима кауза – в подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст „Заедно срещу COVID-19”. Второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч., а даренията ще подпомогнат дейността на БЧК в помощ на усилията на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

- изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF