Как би звучала джаз версия на "Доко, Доко"?

Музикантите от "Цинга Манга Фънк" са написали и свои авторски парчета. Текстовете пише Ева, а Ангел й помага да ги трансформира на ромски

Реклама

Гости в Шоуто бяха и музикантите от групата "Цинга Манга Фънк". Името на групата е забавно, като детска игра на думи, но музиката им е пленяваща и неочаквана. Членовете на групата съвсем не са случайни музиканти. Всеки от тях е натрупал огромен опит в музикалната сфера.

Снимка: Олег Попов

Ева Перчемлиева е оперна певица, обиколила световната оперна сцена, а нейният глас звучи в саундтрака на "Голата истина за група "Жигули". Кирил Добрев е писал музика за кино и театрални постановки с много награди. Подгрявал е и "Продиджи" на концерт. Ангел Демирев е от семейство на известни музиканти - свири от дете и също си е партнирал със музиканти от световна величина. В групата са още и Пепи Миланов и Христо Минчев. Събира ги любовта към музиката и ромските песни. 

Снимка: Олег Попов

Освен джаз и фънк кавъри на популярните “Доко, Доко“, "Джелем, Джелем“, музикантите са написали и свои авторски парчета. Текстовете пише Ева, а Ангел й помага да ги трансформира на ромски.