Кой има фобия от ананаси?

Водещата на bTV Диана Любенова споделя за ексклузивността на своята работа и как се подготвя за интервютата с едни от най-големите холивудски звезди

Реклама

Тя стреля отлично и има над 200 чифта обувки. Бръснала си е главата нула номер, не се притеснява да говори за секс и обича компанията на Морган фрийман и Антонио Бандерас. Свикнали сме да се будим с нея в събота и неделя, но тази вечер ще си легнем с нея. Тя е Диана Любенова.

Снимка: Олег Попов

Водещата на bTV споделя за ексклузивността на своята работа и как се подготвя за интервютата с едни от най-големите холивудски звезди, за които е мечтала да срещне на живо. На ротативката на знаменитостите успя да разкаже на Николаос за срещите си с Морган Фриймън, Салма Хайек и за Джерард Бътлър, който по приятелски нарича Джери. А каква е била срещата на Николаос с Бътлър и къде, предстои да разберете.

Снимка: Олег Попов

Назад към лудото минало на Диана се връщаме за да разкаже защо някога си обръсна главата, би ли го направила отново и какво би се случило, ако някоя събота отиде на работа подстригана 0 номер.

Снимка: Олег Попов

Какви са фобиите на изкусителната водеща и какво подготви екипа в кутиите пълни с тайни за нея и Николаос, няма как да пропуснете. И е страшно, и е смешно и е лудо!