Коя история от "Море от любов" помни Наталия Симеонова?

Вижте!

Реклама

Кой е най-подходящият гост за днешния празник? Тя е символ на любовта. Ако любовта беше човек, сигурно щеше да изглежда точно като нея. тя е "Доктор Куин-лечителката" на разбити сърца и феята на любовта - Наталия Симеонова.

"Правя най-различни неща, които не са свързани с телевизия и не са в кадър. Движа най-различни проекти. Напоследък много чета. Ще участвам в аудиозаписа на една книга", казва тя.

"Липсва ми "Море от любов", но хората всеки ден ми напомнят за него", казва тя.

В началото на шоуто  Николаос и Наталия размениха ролите си за да направят новата версия на предаването  „Море от любов“ с Наталия Симеонова

Седнал на диванчето до Наталия, водещият за първи път разкри чувствата си към дамата на сърцето му. Тя беше показана във бусът на "Море от любов", как гледа послание записано от Николаос. Оказа се, че избраницата на водещият е… котката му, на която Николаос обеща да я прегръща повече и да купува храна само от скъпата. Избраницата на Николаос не влезе в студиото, но това не попречи на Наталия да подложи на кръстосан и горещ разпит водещият. На въпроса : Как е сексуалният ви живот? Николаос отговори само с многозначителен поглед, но призна че няма приятелка. Наталия Симеонова настоя със следващ въпрос: Сигурен ли си, че това, че си свободен мъж, не е част от ПР кампания? Разбира се, че не е ПР кампания, просто така се случи в момента.

В края на импровизираното "Море от Любов", Нико изненада Наталия с поздрав от нейната бивша половинка - Денис Ризов, който напомни, че Наталия е направила така, че той никога да не забрави датата на сватбата им, защото тя е била 14 февруари. В предаването, съвсем не на шега водещият извади статистика от НСИ за раждаемостта в България ,според която годините, в които предаването "Море от любов" се е излъчвало, са се раждали повече бебета, а след спирането му се наблюдава спад – тази шега със абсолютното съвпадение на фактите зарадва изключително Наталия. 

Краят на предаването завърши с музика и изпълнението на новата песен на Виктория Динкова–Вик  от "Гласът на България" и новото ѝ парче "Eternal eyes"!