Колко добър е Ованес Торосян в другата си страст - музиката?

Ованес не само свири на тарамбука, но мина и през всички инструменти на бенда със специалното участие на на Николаос на барабаните

Колко добър е Ованес Торосян в другата си страст - музиката?

Реклама

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е Ованес Торосян - актьор, режисьор, драматург, основател на театър, а в новия си моноспектакъл съчетава и Шекспир с рап.

Снимка: Олег Попов

Какви са били предизвикателствата в първата му роля на пингвин, в какво се изразявала братската им обич с Тигран и има ли конкуренция помежду им?

Снимка: Олег Попов

Ованес ни разказа и как сe е натрил носа на Ейдриън Броуди, и то като се е разплакал, как всъщност новият му моноспектакъл е намерен случайно във вид на разказ, как буквал се е разстроил на сцената и колко добър всъщност е в другата си страст - музиката. Ованес не само свири на тарамбука, но мина и през всички инструменти на бенда със специалното участие на на Николаос на барабаните.

Снимка: Олег Попов

А в "По-късното шоу на Николаос Цитиридис" Ованес разказа за миналото си и как са се озовали със семейството му в България като част от проекта "Етническа палитра" на Виктория Димитрова.

Снимка: Олег Попов

Освен историята на Ованес, поредицата разказва за съдбата на още знакови имена, дошли по една или друга причина в България и приели я за свой дом.