Луиза Григорова: Единственото, от което се притеснявам, е да не бъда много строга майка

Бъдещата мама разказа за бременността, как се чувства в петия месец, каква е забавната история около тази новина и избрали ли са име за бъдещата си рожба

Реклама

Луиза Григорова е една от младите и талантливи актриси на родната сцена. Наскоро тя съобщи, че очаква и първата си рожба.

"Живот и здраве очакваме бебчето да се появи към края на септември. Искрено се надявам да е везни, а да не се роди по-рано и да е дева", сподели актрисата.

Луиза разкри, че вече знае какъв ще е полът на детето, но все още не иска да го разкрива.

"В момента, в който разбрах, че съм бременна, някак си го усещах още преди да си направя теста. Много е странно това. Силно ме болеше главата и си знаех, че нещо се е случило. Изчаках времето, в което мога да си направя теста. Тогава точно много бързах, защото закъснявах за маникюр, направих теста и го сложих в джоба си и тръгнах. Изчаках маникюристката ми да отиде на някъде и отидох да бръкна в якето си и като видях резултата, много се зарадвах, но трябваше да си замълча, разбира се", споделя Луиза.

Актрисата разказа още какво е да бъдеш режисиран от съпруга си, лесно ли се правят каскади и може ли един актьор да се влюби на сцената.