Мария Илиева за мъжа до нея: Впечатли ме с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум

Съдбата ни срещна много случайно. Срещнахме се на едно събиране с приятели, сподели певицата

Мария Илиева за мъжа до нея: Впечатли ме с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум

Реклама

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е Мария Илиева. В момента тя се е отдала изцяло на грижите за двете си деца – Александър и София. Специално за зрителите на Шоуто, тя изпълни своята авторска песен "Любов".

Снимка: Олег Попов

В студиото певицата разказа, че вдъхновението за нея е дошло от нейните деца и близки, както и благодарение на мъжа до нея. Въпреки, че неговата личност досега беше обвита в мистерия, Мария разкри името му и разказа подробности за първата им среща и момента, в който пламва искрата на любовта.

Снимка: Олег Попов

"Неочаквано срещнах любовта на живота. Много е смело, но съвсем безрезервно го чувствам. Мисля си, че когато човек намери мястото си, е хубаво да споделя това усещане с другите, защото то мотивира. Живеем в много демотивираща среда, живеем във време, в което общуването доста обедня и се промени, дори бих казала - се обезсмисли, изврати се по някакъв начин. Това общуване, което аз срещнах, макар и в по-зрял момент от живота ми, е точно това, за което винаги съм мечтала и съм чакала", сподели тя.

"Съдбата ни срещна много случайно. Срещнахме се на едно събиране с приятели. Първо ме впечатли с осанката си, веднага след това с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум", каза Мария Илиева.

Снимка: Олег Попов

В духа на доброто настроение, Мария и Николаос "размениха гласовете си". Двамата изпълниха песента "Крадена любов" във вариант, който никой не беше чувал досега. Вижте във видеото.

Снимка: Олег Попов