Марта Вачкова: Честно е да кажеш "Аз това не го разбирам"

С Марта винаги е весело

Марта Вачкова: Честно е да кажеш "Аз това не го разбирам"

Реклама

Първи гост в предаването е колоритната любимка на поколения българи Мартина Вачкова. Началото на интервюто е посветено на спомена за световноизвестния художник Кристо, с чийто брат Анани Явашев Марта е близка приятелка.

Снимка: Олег Попов

След това актрисата се подложи на традиционното интервю със заглавия от печата, в които трябваше да открие липсващата дума. Заглавията провокираха разкази за случки от различни моменти от кариерата на Марта, сред които спомени за баща й Григор Вачков, за собствената й срамежливост преди да влезе в НАТФИЗ, за стихотворения и подаръци от фенове, както и за постановката „Рейс“, в която мъжката роля, писана за Георги Парцалев, е пренаписана за жена, за самата нея. С „Рейс“ бе свързана и новината, че актрисата ще се завърне на сцената под открито небе на 25 юни.

Снимка: Олег Попов

Лайтмотив на разговора бяха и отношенията й с двама от най-близките й мъже в живота – Владо Пенев и Тончо Токмакчиев. Самите те са появиха в специална видео изненада, като всеки от тях разказа случка със счупен крак на Мартина Вачкова – Владо Пенев, принуден да носи приятелката си на ръце на плажа в Царево, и Тончо, който на свой ред я е влачил, също със счупен крак, по снега в Русе.

Снимка: Олег Попов

По повод 20 годишнината на бТВ, Николаос припомни на Марта култовото й участие в тандем с Георги Мамалев в танцовото риалити „Денсинг старс“ през 2008 г., след което покани гостенката си да възстановят движенията от видеото.

Снимка: Олег Попов

Гледайте!