Николаос Цитиридис: Само аз и премиерът Борисов си празнуваме рождения ден с Ивана

Днес "Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща в ефира на bTV, а водещият празнува рожден ден

Николаос Цитиридис: Само аз и премиерът Борисов си празнуваме рождения ден с Ивана

Реклама

След едномесечна почивка "Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща в ефира на bTV тази вечер от 22:30 ч. Амбициите на екипа е то да бъде още по-забавно и по-провокативно. 

"Мога да обещая на зрителите, че ще има много изненади. Това ми е работата да изненадвам хора. Ще има и ново лице в предаването. И най-важното може би е, че зрителят ще бъде много важна съставка в новия сезон на шоуто, защото той ще започне да участва много повече. Освен в социалните мрежи с анкети, със собствени истории да разказват, хората ще влязат в студиото. Имаме една много симпатична нова рубрика "Мамо, дават ме по телевизора". В нея всеки човек може да пише на [email protected] и ако има какво да каже за 2 минути, да дойде и да го каже в студиото на шоуто", разкри Николаос.

Днес водещият на шоуто има още един повод за празнуване, защото е рожденик. 

"Ставам на 27. Това е една крехка възраст все още, но съща така и много опасна. Трябва да внимавам за колко велик се смятам, какъв гений съм и какъв неразбран творец съм. Така че тази година ще бъда много внимателен, ще стъпвам лекичко и много категорично." За рождения си ден Николаос си пожела да е заобиколен от същите хора, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си.