Ричард Маркс: В България публиката беше една от най-прекрасните, пред които съм пял

В условията на изолация имам възможност да оценя живота си и извън сцената и да взема най-доброто от ситуацията, споделя изпълнителят

Реклама

В онлайн връзка гост на Николаос е легендата Ричард Маркс.

Създателят на хита от 1988 г. "Right here waiting" споделя, че е в изолация повече от два месеца. Признава, че след като отпада планираното турне в 21 европейски градове, включително в България, усещането не е било много приятно: "Свикнал съм да изнасям концерти и това е новото нещо, с което трябваше да свикна. Сега имам възможност да оценя живота си и извън сцената и да взема най-доброто от ситуацията."

В разговора стана ясно, че "Right here waiting" наистина е създадена само в рамките на 15 минути. "Това е най-бързо написаната песен в живота ми. Музиката сякаш се изля от мен", сподели той. А на въпроса на Николаос какво друго може да направи толкова добре за 15 минути, отвърна, че трябва да попита съпругата му.

"Жените като Барбара Стрейзънд или пък като Шер, жените с дълга кариера, те всички са страшно умни и знаят какво искат и какво не искат да бъде част от кариерата им. И мисля, че открай време мъжете, които са такива и знаят какво искат и го казват, получават уважение и хората ги смятат за перфекционисти. Докато, когато една жена се държи така, хората си казват - тази не е много приятна. Това трябва да се промени" - коментира легендарният изпълнител.

Във видеото Ричард Маркс споделя и защо не харесва американския президент Тръмп. 

Новата дата на концерта на хитовия изпълнител е 24 януари 2021 година, зала 1 на НДК.