Самуел Финци за удоволствието от работата

Реклама

Тази вечер в Шоуто гости са Самуел Финци, група Остава и Иво Димчев /в „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“/.

Николаос обяви своето предстоящо стендъп комеди турне, което ще премине през много български градове. „Това не е за по телевизията“ е първото самостоятелно stand-up comedy шоу на Николаос.

Самуел Финци разказа какъв ноухау е взел от работата си с Джон Малкович и Джералдин Чаплин, с които е участвал във филм, чиято премиера предстои. Актьорът споделя своите възгледи за новото българско кино и позицията си спрямо новия министър на културата, къде се чувства у дома си, на какъв език мисли и на какъв език сънува.

Група Остава изпълняват песента „Сателит“ от най-новия им албум „Кислород“, разказват за предстоящите им концерти през лятото, на които техните почитатели ще могат да се насладят на новата музика на групата. Групата обявява и самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 7.10.2022.

Иво Димчев представя в „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“ своите две най-нови „чалгии“ – „Райна Кабаиванска“ и „Чукам на поразия“. Екстравагантният изпълнител споделя повече за концертите за бежанци на границата на Украйна, които е изнесъл преди няколко седмици – концерти, състояли се, след като украински войници му изпращат видеа, в които танцуват на неговата песен „Пушкин“. Певецът споделя още и за своя следващ проект – мюзикъл с няколко премиерни дати в началото на август, който ще се състои във Виена. Провокиран от нестандартните имена на песните на Иво Димчев, Николаос Цитиридис го предизвиква в студиото да измисли заглавие на нова песен, посредством генератор на думи. Изпълнителят не само се сдобива със заглавие за нова песен, но дори и успява да я запее на момента.