Саня Армутлиева за началото на мащабен международен благотворителен проект в подкрепа на УНИЦЕФ

В разговора се включи пряко от Лондон дъщерята на Саня Алма

Саня Армутлиева за началото на мащабен международен благотворителен проект в подкрепа на УНИЦЕФ

Реклама

Първи гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е най-популярният български музикален продуцент Саня Армутлиева, която разказа за скритите си таланти, сред които този на поетеса и автор на текстове на песни.

Снимка: Олег Попов

Една от новите инициативи на Саня е свързана с образованието и обучението на ученици по материята на авторското право.

"През последната година обикалям училищата с една инициатива, която се нарича "В час по интелектуална собственост". Една голяма част от децата искат да бъдат творци. Дадох си сметка колко важно е да можеш да заставаш пред млади хора, да можеш да ги вдъхновиш, да ги накараш да мислиш по различен начин. Оттогава си мечтая да се занимавам с образование", сподели тя.

В разговора се включи пряко от Лондон дъщерята на Саня Алма, която представи новия си хит Be Alright, който преди броени дни влезе в ежедневната ротация на световните музикални канали MTV и VH1.

Снимка: Олег Попов

Новина, която Саня сподели в предаването, е началото на мащабен международен благотворителен проект в подкрепа на УНИЦЕФ, включващ изпълнители от над 190 държави, като в момента текат преговори за името на артиста, който ще представи България.

На финала майка и дъщеря бяха провокирани да решат една житейска задача, свързана с гаджета и поставена от героинята на самата Саня Армутлиева преди 30 години във филма "Софийска история".

Снимка: Олег Попов