Сашо Роман: Никога не съм изпитвал чувство за слава

Какъвто съм си бил, такъв съм си останал досега. Аз не се променям, категоричен е той

Реклама

Гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис" е "Ангелът" на ретро поп-фолка Сашо Роман. В студиото той изпълни емблематичния си хит "Мой ангеле".

Снимка: Олег Попов

Разбрахме, че сам се е научил да свири на тромпет и е ял шамари затова, и още: каква е рецептата за високо кръвно на Иво Карамански, какво е да вземеш 10 000 лв. бакшиш за 30 минути и че разликата между новите и старите поп-фолк изпълнители всъщност е завистта.

Снимка: Олег Попов

"Добрата страна на славата е, че хората започват да те познават, вече със съвсем други очи гледат на теб... Никога не съм изпитвал чувство за слава, напротив - какъвто съм си бил, такъв съм си останал досега. Аз не се променям. Лошото е, че от тази слава много хора се възгордяват, лошото е, че се самозабравят и мислят, че са недостижими, забравят откъде са тръгнали и започват да не обръщат внимание на тези, които са ги вкарали в този път и въобще на хората. Човек трябва да бъде естествен, да обича хората, защото ако не е публиката, ние без тях сме една кръгла нула", категоричен е изпълнителят.

Снимка: Олег Попов

За финал Сашо Роман ни поднесе и друга изненада – в битка на умения с бенда на шоуто се изправи неговият достоен наследник Дейвид, който вече е поел по пътя на дядо си с тромпета.

Снимка: Олег Попов