Стефан Вълдобрев и Николаос Цитиридис създават поезия в ефир

Тя трябва да включва 10 думи, предварително избрани от сценаристите

Реклама

Първият гост на живо в студиото на "Шоуто на Николаос Цитириди" е Стефан Вълдобрев по повод скорошния му 50-годишен юбилей и неговата "Книга за песните", в която събира историята на 41 свои знакови изпълнения.

Снимка: Олег Попов

Двете събития - гостуването на най-големия поет в съвременната музика и деня на писмеността - намериха изражение в една поетическа задача, поставена от екипа на Вълдобрев и на Николаос. Двамата трябваше да създадат поезия, която задължително да включва 10 думи, предварително избрани от сценаристите. Първи Николаос прочете своята поезия, а след него и Стефан.

Снимка: Олег Попов

Участието на Стефан Вълдобрев продължи с видео поздрав от две знакови личности в неговия живот - режисьора Станимир Трифонов, който намира Вълдобрев за киното във филма "Изпепеляване", и Марин Левиджов, по-известен като Манчестър Юнайтед от Свищов, когото Вълдобрев превръща в главен герой на свой филм.

Снимка: Олег Попов

Изненадите за госта продължиха и с видео на дъщеря му Мария, в което тя успешно имитира баща си.

Разбира се, финалът на участието е запазен за изпълнението на любимата песен на Николаос "Ето така", в което водещият участва лично на барабаните.

Снимка: Олег Попов