Тина Гуо подготвя втория си албум, в който ще има и малко метъл и класика

"Повечето ми клипове са екстремни и може би хората си мислят, че съм много дива, но всъщност съм зубърка, която яде много пица и учи в Харвард", сподели челистката

Реклама

С популярната челистка Тина Гуо си поговорим за началото на нейната кариера. Родителите ѝ не позволявали да слуша никаква друга музика, различна от класическа и я заключвали, за да може да свири по 8 часа на ден.

Тина разказва за работата си с филмовия композитор Ханс Цимер, заедно с когото е записвала десетки теми на популярни филми, сред които и „Жената чудо 1984“, чиято премиера се очаква да бъде скоро.

Снимка: Олег Попов

Тина има афинитет към метъл музиката – нещо, за което родителите  били твърдо против. Първият ѝ допир с метъл музиката бил когато от свой приятел презаписала на касета албум на Мерилин Менсън и го слушала тайно в стаята си, почти без звук, за да не я чуят родителите ѝ.

"В момента работя върху втория си албум, няма да е с музика от компютърни игри, ще е обикновен албум, но ще има е метъл музика, която обожавам. Ще има и нови версии на известни класически произведения, които, надявам се съм пресъздала по атрактивен начин", сподели Тина.

Снимка: Олег Попов

"Надявам се, че ще дойде ден, в който всеки ще получи възможност да се развива без никакви ограничения", каза Тина Гуо.

"Повечето ми клипове са екстремни, а и част от мен също е екстремна. Може би хората си мислят, че съм много дива, но всъщност съм зубърка, която яде много пица и учи в Харвард", сподели челистката.