Весела Бабинова: Когато мисля, че съм права за нещо, гледам да го отстоявам

Младата звезда, носителка на двете най-престижни театрални награди „Аскер“ и „Икар“ разказа за бурното си детство, социалните си каузи и фобията си от насекоми

Реклама

Първи гост в предаването днес е актрисата Весела Бабинова, младата звезда, носителка на двете най-престижни театрални награди „Аскер“ и „Икар“. Оказа се, че Весела е била съученика и много добра приятелка с певицата на шоуто Цвети, с която са учили заедно в испанската паралелка. Двете си поговориха на испански, след което Весела разказа за това как са открили виното по време на голямото междучасие за ужас на бабите, минаващи около училището.

Актрисата от малка е голям бунтар и борец за справедливост. Подразнена от факта, че в „Люлин 5“ всичко е било в руини и е нямало детска площадка, едва 12-годишна тя пише писмо до общината. Резултат е, че лично Симеон Сакскобургготски, премиер по онова време, пристига, за да направи първата копка на новата детска площадка.

Весела разказа и за фобията си от насекоми, която развива като много малка в Нова Зеландия. Именно затова Николаос избра да я изпрати със специален подарък, който да й помогне да се пребори с фобията си – паяк и хлебарка.