Владимир Карамазов: "Survivor" е една комплексна игра

В която трябва да имаш и мозък, и да разсъждаваш, и стратегия, каза той

Реклама

Има един човек, който знае как се оцелява по-добре от всички останали. Той е оцелял на Карибите, Филипините, Камбоджа. Гост в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е водещият на "Survivor: Скритият идол" Владимир Карамазов.

Снимка: Олег Попов

Кой и как предстои да опъне нервите на всички участници, кои са скритите капани в този сезон, какво предстои в игрите. Истини, лични и емоционални впечатления от първа ръка.

Снимка: Олег Попов

И съвсем в духа на "Survivor" в студиото плъзнаха скорпиони, тарантули, варани и змии, които поставиха двамата водещи на безапелационен тест за концентрация.

Снимка: Олег Попов

"Тази година форматът е доста по-различен - за мен, към по-добро. Това е един световен формат, който през последните 8 или 9 години много е напреднал в развитието си. В момента играта е много по-комплексна. "Survivor" е една комплексна игра, в която трябва да имаш и мозък, и да разсъждаваш, и стратегия", сподели Владо Карамазов.

"Игрите са доста мащабни, защото имахме поле за изява. Имаше много готини места, на които те се разполагаха. Техниката вече беше доста сериозна със снимането", разказа той.

Снимка: Олег Попов

Вижте целия разговор във видеото.