Владо Карамазов: С фотографията ми е интересно да разказвам истории на хора

Актьорът призова зрители да му сигнализират потенциални модели за новия му фотографски проект - снимки на стари татуирани "черноморски вълци"

Реклама

Гост в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е актьорът Владимир Карамазов, чийто отпечатъци от длани скоро ще бъдат изложени на прочутата стена на артистите пред столичния театър "199".

Снимка: Олег Попов

Фокусът на разговора се насочи неизменно към опита на актьора като водещ на "Сървайвър", към многобройните му пътешествия и заниманията му с любителска фотография.

Владо Карамазов призна, че по време на снимките на риалити формата за екстремно оцеляване на екзотични дестинации, той често е сънувал как прави кръгчета с автомобил около Сточна гара.

Снимка: Олег Попов

Разказа и за това, че участниците в един от сезоните са изяли защитен вид пеликан, което им е създало проблеми с властите.

От личните си пътувания по далечни места актьорът разкри, че, озверял от глад, е бил принуден да краде банани в Малайзия.

На родна земя Владо Карамазов разказа за фотографските си премеждия из Родопите, където се катери по опасни склонове да снима стада овце и кози, а една баба го объркала и го нарекла "Владимир Бареков".

Актьорът призова зрители да му сигнализират потенциални модели за новия му фотографски проект - снимки на стари татуирани "черноморски вълци" - преди да бъде изненадан от племенника си Калоян и две кучета в студиото.

Снимка: Олег Попов