Звездно представяне на bTV в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Гости бяха Флорина Иванова, Иван Боянов и Натали Трифонова

Реклама

В Шоуто на Николаос Цитиридис - звездно представяне на bTV. Гости на Николаос Цитиридис бяха спортните журналисти Флорина Иванова и Иван Боянов, които донесоха световно признание и бяха отличени сред 15-те най-добри млади репортери на планетата за 2019 година. Двамата журналисти разказаха за филмите, част от поредицата на "bTV Репортерите", заради които са били отличени. Иван Боянов за документалната лента "Кралят отвъд нулата", посветен на легендарния плувец маратонец Петър Стойчев. Иван разказа как се е подготвял няколко дни за да може заедно с Петър Стойчев да влезе в ледено студените води.

За Флорина призът за планетарен спортен репортер идва с документалния ѝ филм "Мисия Златно момиче".  Водещият изненада Флорина Иванова с послание от Златните момичета  на художествената ни гимнастика и техният главен мениджър Бранимира Маркова, които прекъснаха репетицията си и записаха видео към Флорина.

Успокоена, че в това шоу няма да има "неприятни изненади", Флорина показа освободеност и чар. Спортната журналистка провокира Николаос и Иван Боянов с предизвикателството да им покаже няколко съчетания от художествената гимнастика. Топката и лентите, които двамата неопитно "размятаха", всъщност са оригиналните уредите на Националния отбор по художествена гимнастика. Оказа се, че за Иван Боянов е по-лесно скачането в ледени води, отколкото съчетанието с лента, в това състезание той остана категорично втори след младата надежда на шоубизнеса – Николаос.

След всяка спортна емисия идва ред на прогнозата, а в студиото за финал влезе най–красивата сред синоптичките - Натали Трифонова. Тя нагорещи атмосферата не само със зашеметяваща визия, но и с освободеност, която накара водещият да свали сакото и да покаже татуировките си.