Реклама

"Търси се" е седмично токшоу по bTV, което се излъчва всяка неделя от 12:30 ч.

Гости на предаването са известни личности, които споделят и коментират познати и непознати за зрителите факти от личния си живот.

Докато тече разговорът в студиото, близки и приятели на госта, както и познати от далечното минало, споделят своята гледна точка към личността му и отправят предизвикателства към него.

Автори и водещи на предаването са Миглена Димчева и Нели Хаджийска, а продуцент е "Хърбър айланд рекърдс". Можете да се свържете с тях на [email protected]

Снимките в галерията към предаването са на Стоян Гребенаров и Зоя Делевска.

Екип

Водещите на токшоуто по bTV "Търси се..." Миглена Димчева и Нели Хаджийска се срещат преди 10 години на кастинг за водещи в първата българска интернет телевизия. От всички явили се избират само тях. Така двете момичета стават гръбнака на телевизията за близо година и половина. Разработват сутрешен блок, новини и онлайн чатове с най-популярните личности у нас.

Преди да се срещнат в интернет медията Меги е отдадена на новините в шуменската Топ телевизия, а Нели завършва "Социология" в Софийския университет и работи за кратко в новинарския екип на Канал 3.

Скоро обаче малкото прозорче на интернет телевизия им отеснява и двете решават, че е време да направят по-голяма телевизионна крачка. Така се ражда предаването "Търси се...", което те обмислят и подготвят в продължение на няколко месеца. След многобройните им срещи с известните личности решават, че е крайно време на тях да се погледне през друга призма. Любопитството им към другите хора и човешките взаимоотношение ги отвежда към идеята да потърсят най-близките им хора.

Концепцията на предаването претърпява различни варианти. Пръв я оценява журналистът Бойко Станкушев, тогавашен програмен директор на телевизия "ДЕН". И през 2004 година "Търси се.." се ражда в ефира на закритата вече медия.

След закриването на телевизия "ДЕН" авторките местят предаването си в "Евроком". Така двете дами почти 2 години усъвършенстват предаването в ефира на „Евроком”. Точно там се случва и най-важният за тях професионален момент – срещата им с Денис Ризов. След като им гостува в предаването той е изключително впечатлен от идеята и емоциите, които са предизвикали в него. Тримата се сприятеляват и започват да се виждат често, обсъждайки бъдещето на „Търси се...”. С негова помощ след по-малко от година след гостуването на Денис в предаването Меги и Нели правят най-успешната си професионална крачка – авторската им идея "Търси се..." се появява в ефира на най-гледаната телевизия - bTV.
Тагове: