Избрано от "Търси се..." (2 част) - 16.08.2020 г.

Припомнете си участието на Валентина Каролева в "Търси се..."

Реклама

Една от най-емоционалните срещи на Валя в "Търси се" е със съпруга ѝ Александър Каролев, с когото са заедно от ученическите години. В началото любовта им се случва между Лондон и София, докато актрисата не решава да замине при любимия си. "Валя е най-добрият човек, когото познавам. Най-много ѝ се възхищавам за начина, по който обича близките си и е готова на всичко заради тях", казва Сашо. Двамата с Валя преминават през много препятствия, трудни моменти, но любовта им остава над всичко и днес двамата се радват на 9-месечната си дъщеря Изабела. Майка ѝ - Весела, така и не успя да дочака това най-велико събитие. А Валя е в последната седмица на бременността си, когато губи майка си и не успява да присъства на погребението на Веси.

За първи път пред камера застава и бащата на Валя – Антон, който разказва за тежкия момент, когато се появява неговата дъщеря. Тогава двамата с майка й са в бежански лагер в Чехия. "Ние с майка й останахме тотални егоисти, а тя въпреки нездравословната семейна среда израстна мъдро, силно и смело дете, което се бореше първо да останем заедно, а след това и със зависимостта на майка й от хероина", споделя Антон.

Меги и Нели срещат Валя Каролева и с нейните по-малки братя и сестри. Тя има един 12-годишен брат Боби от страна на майка си, за когото се е грижила и още трима братя от страната на баща си. Тя разкрива, че след като майка й я няма, възнамерява да вземе Боби в Лондон и да се грижи за него.