Търси се...: Мира Добрева (2 част)

Вижте какви изненади са й приготвили Меги и Нели

Търси се...: Мира Добрева (2 част)

Реклама

Първото телевизионно интервю на водещата Мира Добрева след 7-дневната кома – ексклузивно в „Търси се…“!  За пръв път в телевизионен ефир обичаната водеща ще сподели какво точно се случи с нея преди два месеца.

След тежък перитонит Мира получава усложнения и изпада в кома за седем дни. „Спомням си само, че започнах да казвам „Отче наш“ и стигнах до половината“, откровено разкрива тя пред водещите Нели и Меги. 

За трудната ситуация, в която майка ѝ попада, подробно разказва дъщерята на Мира Добрева – Лора Добрева, която е била неотлъчно до нея. „Аз не бях вярваща преди този момент, но когато мама беше с опасност за живота, започнах много да се моля. Когато се събуди, беше сюрреалистично“, с огромно вълнение ще сподели Лора. 

Майката на Мира – Снежана – сподели за оптимизма и усмивката, с които Мира се е събудила след преживяното, и ще ѝ благодари, че винаги вижда доброто и светлината, дори и в най-трудния момент. 

Георги Торнев и Георги Торнев-младши ще изберат да изненадат Мира с песен, посветена, записана и изпята специално за нея.

През сълзи Мира ще разкаже истината за отношенията си със своя съпруг.