Търси се...: Азис (1 част)

За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива голяма част от най-личния си свят

Търси се...: Азис (1 част)

Реклама

За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива голяма част от най-личния си свят. Единствено в „Търси се“ той призна и тайна, която ревностно е крил през всички тези години: „Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми помага да съм толкова успешен в това, което правя“.

Водещите Нели и Меги срещнаха своя специален гост с Ивайла Бакалова и нейния любим мъж Веселин Денков, които са сред най-близкото приятелско обкръжение на музиканта. „Азис за мен е дом, уют, разбиране“, ще признае носителката на „Мис България“ за 2001 г. 

Най-емоционалната среща беше с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя разказа за тежкия избор дали да роди Васко, тъй като когато е разбрала, че е бременна с него, е била в затвора. Много емоционално Гергина сподели за годините на раздяла между тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук сам. За трудния живот в бедност си спомни и музикантът с думите: „Когато я видя, си спомням колко бедни бяхме ние. Умът, който е наследство от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът!“.

За първи път в ефир изпълнителят разкри и как е загубил баща си вследствие на COVID-19 и какво най-много му липсва от него.