Търси се: Биляна Савова (1 част)

Когато животът е избрал да те представи пред най-високите препятствия. Когато децата са най-великите учители

Търси се: Биляна Савова (1 част)

Реклама

При нас в "Търси се" ще бъде една жена, която смело върви не само по своя път, осеян с предизвикателства, но и отдава цялото си сърце, за да помага на хората.

Преди години, залисана в много работа и ангажименти, тя чува коварната диагноза множествена склероза. След първоначалния шок решава, че няма да се даде на болестта. Започва първо да търси себе си и причините защо това ѝ се случва.

В този труден за нея етап тя заминава за Индия и с помощта на аюрведа, медитации, йога и други алтернативни методи на лечение, успява да се изправи на крака и да продължи здрава пътя напред. 

Тя създава своя фондация "Мога сам", с която помага на хората с множествена склероза. Днес работи активно и по другия си проект План да Бъда / Plan to Be, в който учи хората как да се обичат, как да се грижат за духа си, да преодоляват страховете си и да са винаги влюбени в живота. 

По пътя тя среща много съмишленици, много приятели, а до нея винаги са двете ѝ прекрасни дъщери - Бианка и Белослава. Тя е истинско вдъхновение за обич към себе си и живота - Биляна Савова.