Търси се: Драгомир Драганов (1 част)

Той е верен, с неподражаема страст на няколко свои любови - телевизията е първата от тях

Реклама

Той е верен, с неподражаема страст на няколко свои любови - телевизията е първата от тях. Безкрайно обича цирка, музиката и совите приятели.

Той е един от най-популярните и харесвани телевизионни водещи с една от най-богатите истории в българския телевизионен ефир. Всички обаче ще го запомним като създател и водещ на различното и цветно за времето си предаване "Чай".

Той е най-ревностният ценител на цирковото изкуство в България и по света. Притежава най-голямата колекция от циркови афиши, плакати и програми за представления. Самият той беше няколко години директор на цирк. Основател е и на първия виртуален музей на българския цирк.

Другата му огромна страст още от малък е музиката. Има прекрасен глас и записва три албума с негови песни. Сред близките му приятели са едни от най-обичаните български изпълнители.

Каква е цената на всичките тези любови, на които той отдава цялата си душа? В какво вижда днес щастието? В какво намира утеха и необходимост ли е самотата? На кръстопът ли е сърцето му? Отговорът на всички тези съдбоносни въпроси - получаваме от очарователния и неподражаем Драгомир Драганов.