"Търси се...": Георги Тошев (част 2)

Вижте гостуването му във видеото

"Търси се...": Георги Тошев (част 2)

Реклама

Преди няколко месеца той губи майка си, с която винаги е имал силна и специална връзка. Преминавайки през най-болезненото събитие в живота си, той ще си спомни за силата на майчината любов. Авторът на документалната поредица „непознатиТЕ“, която се завръща с 15. сезон от 24 септември (неделя) в 11:00 ч. по bTV, ще сподели откровено и за болката от това да не бъде до майка си в последния ѝ дъх.

„Аз загубих и двамата си родители, а имах много неща да им кажа. Не съм бил достатъчно смел, не съм бил достатъчно категоричен да кажа важни неща на родителите си. Затова мога да дам съвет: „Казвайте повече неща на хората, които обичате, когато са сред вас! Неказаното винаги тежи!“, ще сподели Георги Тошев пред Нели и Меги.

Водещите ще го срещнат с най-близките му хора – сестра му Марияна и нейните деца, за които Жоро е като баща. Марияна ще върне брат си към детските им години, когато Жоро е бил болнаво дете и е гледал как другите деца играят навън само през прозореца. „Тогава баща ни му сглоби един куклен театър в стаята. И мисля, че така той заобича от дете театъра“, разказва сестрата на журналиста.